Rejser

Hammerknuden

Jeg har altid været glad for at gå ture. Om det er et helt nyt sted eller det samme, jeg har gået tusinde gange før, er underordnet. Der er altid noget nyt at se. Men når jeg er et nyt sted, kan jeg alligevel aldrig lade være med at blive forundret over, hvordan vores lille land kan have så meget varieret natur? Hede, skove, klitter, klipper. Man kommer nemt til at glemme det en lille smule, når man bare færdes i sin egen by. Så meget desto dejligere at blive glædeligt mindet om det fra tid til anden. Og byerne kan jo bestemt også noget.

Men det bedste ved at gå ture er alligevel, man får renset tankerne og sænker skuldrene en smule. Ja, det er en kliché, men det er, som om at man bliver mindet om, at der er så meget mere i verdens en ens egne problemer. Om ikke andet: at der trods alt findes noget smukt derude i verden et sted, selv hvis det hele i øjeblikket er tungt og mørkt i ens eget liv. I hvert fald har jeg aldrig prøvet at gå en tur og vende hjem mere stresset eller mindre inspireret, end da jeg gik hjemmefra. Det er den billigste luksus, jeg kender.

Billederne her er fra en tur på Hammerknuden på Bornholm.

Relateret indhold

3 kommentarer

 • Besvar
  LIVING WITH LESS
  29. september 2017 at 17:28

  Så smukt

  • Besvar
   Kold Aske
   30. september 2017 at 8:21

   Tak!

 • Besvar
  Uglemor
  2. oktober 2017 at 21:38

  Skønne billeder. Jeg var der for flere år siden, end jeg kan lide at tænke på. med det er jo lige så smukt som jeg husker det 🙂

 • Skriv en kommentar