Musik

Haven Festival

I sidste weekend var jeg til Haven Festival på Refshaleøen. Egentlig var min plan tilbage i foråret at købe en éndagsbillet til Roskilde for at se Solange, men ville ikke købe, før jeg havde fået mine eksamensdatoer, og i mellemtiden viste det sig, at Science & Cocktails holdt et gratis arrangement med Lawrence Krauss samme aften. Hvorfor ligger alt godt altid samme dag? Det er ligesom på fredag, hvor der er både Louisiana Literature og gin & te workshop i Torvehallerne. What’s a girl to do? Livet er uretfærdigt. Nuvel, jeg endte med Lawrence Krauss og besluttede så at tage til Haven i stedet.

Jeg er ikke særligt meget med på noderne i forhold til, hvad der rør sig i musikverdenen, så selv om jeg havde hørt om et par af de store navne på Haven, kendte jeg dem faktisk ikke rigtigt. Men det er egentlig også det, jeg godt kan lide ved festivaller. Sådan at gå og hygge mig og opdage nye-for-mig artister. Spise god mad og tage alting lidt let. Og det levede Haven bestemt op til.

En af weekendens bedste oplevelser var, da den Danske Strygekvartet var blevet flyttet fra den lille scene på grund af regnfølsomme instrumenter og i stedet fik lov at spille kl 20:15 – samtidig med Bon Iver gik på hovedscenen. Det betød, at vi endte med at stå en lille gruppe på måske 100 mennesker ved scenen og stemningen helt i top 🙂

Andre nye opdagelser: Kwamie Liv, Perfume Genius, Feist og Nelson Can.

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar