Diverse

Småt & Godt

Hej søde mennesker! Min sommerferie starter i dag og det er stærkt tiltrængt efter en uge, der har været så dårlig, at det nærmer sig det komiske. Nærmest alt tænkeligt er gået galt. Heldigvis er det alt sammen noget, der er ligegyldigt om et år, men derfor kan det nu godt være lidt træls, mens man står i det alligevel.

Men så er det godt, man har den sidste uge af SKAM til at distrahere sig og sin smartphone til at samle snapshots af alle de fine, små øjeblikke, som jo også er der! Her er nogle af de billeder, jeg har taget i løbet af den sidste halvanden måneds tid.

Sustain Yearly pick-up arrangement. Synes magasinet er brevet så fint!

Nem aftensmad. Noget af det bedste ved sommeren er, hvordan man bare kan smide mere eller mindre tilfældige råvarer sammen i en skål med lidt olivenolie, og så smager det fantastisk.

Syrener!

Efter flere år hvor jeg har kigget misundeligt på andre folks avokadodyrkningsprojekter, er det endelig lykkedes mig at få gang i mit eget. Den ene kerne gik fra hinanden, men den anden er still going strong.

Min moster holdt en 70er-temafest, og jeg fik muligheden for at lufte denne kjole. Og så tror jeg sørme, at der kommer et indlæg om sminken, for den var første gange hovedsagligt økologisk.

Jeg har fået mig en ven blandt nabolagets katte. Lidt nervøs og sky, men så sød og venlig.

Og så har jeg opdaget, at der ligger en smuk skov (med skovjordbær!) ca 15 min fra, hvor jeg bor. Den kommer jeg helt sikkert til at udforske nærmere denne uge.

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar